SRTK Rasspecial 2019, festligheter och medlemsmöte.

Varmt välkomna till årets största Russkiy Toy- evenemang!
Observera att det finns möjlighet att erövra cert båda dagarna denna helg. 

Se mer utförlig information via länkarna längre ned. 


Rasspecial innebär sammankomst för alla med Russkiy Toy och utställarna tävlar om den åtråvärda titeln BIS-S, Best In Show -Speciality och eftersom utställningen sker i Minigruppens regi blir det i slutet av dagen BIS-finaler där de olika raserna tävlar mot varandra. Ett mycket uppskattat inslag inom SRTK är att uppfödarkollegor och medlemmar skänker gåvor till SRTK-prisbordet, så kom ihåg att bidra med något, stort som smått, allt är välkommet ! Märk din gåva med namn på kennel, person, företag som skänkt den. De som sponsrar med priser får privat sälja russkiy-toy-saker runt ringen, men ej ställa upp försäljningsstånd utan tillstånd av markägare/arrangör.

SRTK´s hundungdom, kommer denna dag ha sitt första uppstartande möte för barn och ungdomar. SRTK HU står i direktkontakt med SHU-Sveriges Hund Ungdom. SRTK-barn och ungdomar 6-25 år är välkomna att vara med! För att läsa mer om SHU klicka här. Det kommer även finnas en plats bredvid utställningsringen med rallylydnads-material där man kan få information, testa, titta, träna. Instruktör kommer finnas på plats. En del andra trevliga överraskningar väntar också.

Efter utställningen kl.18 bjuder SRTK in till medlemsmöte med tillhörande festligheter på anvisad plats. SRTK står för mat till en kostnad av 50 kr per person. Swisha och boka antal mat till : 073-713 35 45 senast 10/8. Fokus under mötet, förutom att ha trevligt tillsammans, kommer vara att diskutera klubbens avelspolicy och valphänvisning. Inför detta är bra att ha tagit del av senaste RAS,  klicka här. Medtag stol, ett glatt humör och egen dryck. 


SRTK rasspecial lörd 19-08-24, nationell status, anmälan (utgår 26/7 kl 12) 

Klicka här


SKK, STOKK minnesutställning sönd 19-08-25, nationell status, anmälan (utgår 30/7 kl 12.00) 

 Klicka här


Som det ser ut i dagsläget är utställningsplatsen Stoxa låst för samtliga, även arrangörer, fram till tidig lördagmorgon 24/8 vilket innebär att SRTK då raskt behöver allas bärhjälp för att ställa upp tält, bord, kartonger med pokaler, priser, rosetter osv. Utställningen kommer dock inte starta innan kl 10. Exakt tid för utställningens start kommer senare.

Plats för husvagnar och husbilar, lördag och söndag, bokas via Stockholms kennelklubb: klicka här


Vid eventuella frågor gällande lördagens srtk-evenemang 

går det utmärkt att kontakta Annelie Cederlöf 0721 61 83 84


Vi ser fram emot en härlig russkiy-toy helg ! 

Väl mött ! I torrt o blött :)

Hälsningar SRTK


PM till SRTK rasspecial 2019. Arrangör Minigruppen

🐾   Prova på Rallylydnadsträff 19-07-31  kl.18.00🐾10-07-31

SRTK har bokat Stora Hallen på Norra Stockholms Hundcenter, Arninge, för sina medlemmar.

Onsd 31/7, kl 18-19. Medlemskap löses online: http://srtk.se/Klubben/Medlemskap/

Kom och ha kul, testa lite Rallylydnad, träffa andra Russkiy Toys och deras människor. Träna lite, träna mycket eller ingenting alls. Socialisera valpar, ordna kennelträff eller bara var med och russkiy-Toy-mingla. Det går utmärkt att bjuda in de som är nyfikna på rasen att komma och kika.

Vill du läsa på om Rallylydnad innan du kommer – då hittar du allt du behöver på SBKs hemsida: https://www.brukshundklubben.se/
Regler för att vistas i hallen samt vägbeskrivning hittar du på hallens egen hemsida Norra Stockholms Hundcenter : http://norrastockholmshundcenter.se/traningshall/

Träffar av varierande sort är mycket uppskattade och fler aktivitetsombud spridda i vårat land efterfrågas. Känner du för att berika russkiy-toy-folket med att hitta på något kul så är du varmt välkommen att höra av dig till Tina, kassor@srtk.se

Vi ses i Arninge !
Hälsningar Tina Hyytiäinen, Aktivitetsombud Stockholm, SRTK.
Svenska Russkiy Toy-dagen infaller 12: juni varje år och firas av en del enskilt och av andra tillsammans i form av en promenad eller liknande och de som är nyfikna på rasen är varmt välkomna också! Håll utkik på klubbens faceboksida för mer infoKallelse till SRTK´s ordinarie årsmöte sö 24/3 


Datum: 19-03-24

Tid: Kl 12.00

Plats: Svenska Kennelklubben, Stockholm
Rotebergsv 3, 192 78 Sollentuna


Dagordning enligt stadgarna.

Guidad visning av Skk´s museum och temarum, samt utdelning av diplom till de vinstrikaste hundarna 2018 enligt klubbens topplistor. Det bjuds på bubbel, tilltugg mm så anmäl erat deltagande till sekr@srtk.se så vi kan beräkna och förbereda dagen på bästa sätt.


Motioner som medlem önskar framföra till årsmötet ska vara skriftliga, underskrivna och styrelsen tillhanda senast 3 veckor innan årsmötesdagen, sänt till SRTK, A. Cederlöf, Flaxenviksvägen 56, 184 63 Åkersberga.


Valberedningen mottager förslag till styrelsesammansättning. Sammankallande i valberedningen är: Helena Eklund Lindvall Bivägen 6 733 93 Sala lindvallslena@hotmail.com


Missa inte föreläsningen dagen innan, lö 23/3 som är gratis för SRTK medlemmar.
Läs information om föreläsningen nedför detta inlägg

Väl mött hälsar styrelsen, SRTK


 

FÖRELÄSNING 

 

Föreläsare: Eva Hertil, veterinär och specialist med mångårig erfarenhet och specialisering av ögonsjukdomar. 

 

                                                                  Datum: lördag 23 mars 2019

 

Tid: kl. 12.00 - 18.00
Plats: Svenska Kennelklubben, Stockholm Rotebergsvägen 3192 78 Sollentuna

 

Pris: Gratis för SRTK medlemmar,

 icke medlemmar 500 kr, lunch & fika ingår

 

 

 *Betalning för icke medlemmar: 236-9809 ( bankgiro )

 

*Anmälan göres av samtliga : sekr@srtk.se. 

 

Sista dag för betalning samt anmälan är 1 mars 2019

 

VÄLKOMNA hälsar SRTK !

 

 Februari  16 / 2    2019


FÖRELÄSNING  23 /3   2019ÅRSMÖTE  24 / 3     2019Januari 11 / 1    2019
VAR MED OCH SKRIV HISTORIA !

För första gången i världshistorien anordnas Bowling för Russkiy Toys ! Två- och fyrbenta i alla åldrar är välkomna att tillsammans inleda 2019 och det är alltså pälskamraterna som ska Bowla ! Hund-bowling-instruktör kommer att finnas på plats och vägleda oss :)Medtag gärna mat, dryck & ett glatt humör. Tänd grill i kåtan & många skratt finns på plats.

Plats: Grillkåtan i Svanå (Västerås)
Datum: 2019-01-12
Tid: l. 15.00 – 17 ( el så länge vi vill )
Klädsel: Bekväm
OSA senast 11/1 till: hund@funestig.net

Fullständig adress är:
Grillkåtan i Svanå
Tallbacken Svanå 16 
726 92 SKULTUNA

Medlemsskap löses enkelt online på klubbens hemsida: www.srtk.se
VÄLKOMNA !

 

 

RUSSKIY TOY TOPPEN 2018 
Medlemsmöte 18-12-09  i samband med Svensk Vinnarutställning-2018 

 

 

ÄR TYVÄRR INSTÄLLT ! Detta pga för lågt antal intresseanmälningar.

 

 

Däremot anordnas enligt tradition ett gemensamt KNYTIS 

 

 

vid ringside efter att vår ras bedömts. Dryck, fat, skedar och servetter kommer att finnas. Vi ser fram emot att även i år få sätta tänderna i medlemmarnas diverse mumsiga bidrag.

 

 

Väl mött önskar Svenska Russkiy Toy Klubben, SRTK !

 

 

***

 

Medlemsmöte SRTK 2018-12-09

 

 

I samband med Svensk Vinnarutställning -18 kallar SRTK till ett medlemsmöte.

 

 

Året närmar sig sitt slut och vi har snart årets sista utställning framför oss där det verkar bli ett stort antal medlemmar som planerar att deltaga vilket ger ett utmärkt tillfälle att ses fysiskt och diskutera ett viktigt ämne- SRTK. 

 

 

För att rasklubben ska kunna leva vidare behövs det fler medlemmar som ställer sig till förfogande för att engagera sig både i rasklubbens arbete samt annat smått o gott som tex rasspecial, rasmonter, träffar mm mm. Listan kan göras lång på div önskemål och idéer som inkommer från medlemmar, vilket är mycket trevligt, men listan på medlemmar som kan tänka sig arbeta är kort. 

 

 

Vi behöver gemensamt diskutera om det finns ett intresse att rasklubben behövs eller ej och utifrån det börja förbereda inför kommande årsmöte våren -19, redan nu.

 

 

Tid: 07.30, med reservation för ändring till senare tid samma dag.Plats: Sushi-resturangen, Stockholmsmässan, med reservation för ev ändring till annan plats, dock i samma byggnad, denna dag.

 

 

SRTK vill bjuda på morgonfika och behöver beräkna sina inköp, så du som planerar att deltaga bör skicka ett mail till sekr@srtk.se och bekräfta att vi ses. Varmt välkommen !

 

 

Efter mötets avslutande har vi resten av dagen kvar som då bla består av trevlig shopping, att bemanna klubbens rasmonter och representera rasen, deltaga i rasparaden, få vår ras bedömd i rasringen och efter det kommer det att bli knytis. Vi ser fram emot att träffa er alla och en trevlig helg !

 

 

Med vänliga hälsningar

 

 

SRTK/Svenska Russkiy Toy Klubben

 

Likt de flesta tidigare år så kommer det även i år bli en rasmonter 
i samband med årets största och sista utställning på Älvsjömässan, Stockholm 08 dec och 09 dec.
Håll utkik på klubbens facebooksida där det kommer att erbjudas platser och då kunna få vara med och ha svinkul rent utsagt, bemanna montern, representera klubben, rasen, ge allmänheten info om vår härliga ras, dock med både begränsat antal platser/ biljetter för både människor och hundar, så missa inte detta  <3 

Huvudsponsor för Svenska Russkiy Toy Specialen 2018: Hills PetNutrition 

Rasspecial 2018-08-26

 

Paddleboard för Russkiy Toys 


Ryska Posten online 

Årets första utgåva av Ryska Posten finns att läsa för alla men resterande medlemstidningar kommer endast vara tillgängliga för betalande medlemmar och åtkomst till dem kommer att ske via lösenord under knappen RYSKA POSTEN. Lösen kommer att mailas ut till medlemmarna


Inom kort publiceras Ryska Posten 2

men än finns tid för att bidra med någon händelse, berättelse etc. 

Maila ditt bidrag till: ryskaposten@srtk.se

Tack på förhand till alla som delar med sig och bidrar till att klubben och tidningen hålls vid liv.


Vi firar Svenska Russkiy Toy Dagen 2018. 

Samling kl 18 vid Stora Skuggans 4H-gård, Frescati, Sthlm.

 Har du Russkiy Toy, är nyfiken på rasen, vill ordna kennelträff denna dag i gemenskap med andra osv osv. Vi går gemensam promenad. 

Välkomna !
Rasspecial 2017

Svenska Russkiy Toy Dagen 2017

Medlemstidningen Ryska Posten i pappersform, var uppskattad av de flesta när den landade i brevlådorna under ett års tid, men röstades bort av medlemmarna pga ekonomiska skäl.

Rasmonter 2016

SRTK-KNYTIS 2016

 

 

Widget har inte konfigurerats än.


Läs mer på klubbens facebooksida 

där info om detta & allt möjligt uppdateras löpandeMassa roligt och intressanta har hänt under SRTK-åren som gått 

men tyvärr saknas information och bilder . 

Vi arbetar på att fylla på med det så kika gärna in snart igen 

2015


Föreläsning

Anastasia Pogrebinsaya, RU


2014


Domarkonferens för Russkiy Toys

Domarkompendium skapades : https://www.skk.se/globalassets/dokument/domarkompendium/domarkompendium-russkiy-toy.pdf


Avelskonferens 2013


Föreläsare: Moa Persson

Uppfödare av Russkiy Toys från hela Sverige samlades i Herrgårdsmiljö 

och bjöds på en trevlig lärorik helg.Rasklubben SRTK bildades 2007