SVENSKA RUSSKIY TOY KLUBBEN

⭐️ SRTK´s rasspecial 2017 anordnas i samband med en "två-dagars-utställning" SDHK första dagen, sedan SKK. Vår fina rasspecial  går av stapeln den 26.e aug i Märsta och direktlänk till anmälan finns på startsidan.  VÄLKOMNA !

MEDLEMSKAP

Medlemsavgifter

Medlem: 250 kr per år
Familjemedlem 1 år: 50 kr per år (när någon annan i familjen är fullbetalande medlem)
Valpgåvomedlemskap 1 år: 100 kr (betalas av uppfödaren som är medlem)

Avgiften betalas in på Bankgiro 236-9809

Obs! Märk betalning med ditt namn,adress etc .

Vid inbetalning behöver namn, adress, mailadress, telnr och ev kennelnamn som mailas till kassören. Vid flera kennelägare ska samtliga vara medlemmar.

Medlemsskapet baseras på kalenderår, dvs det är inte löpande. Medlemsavgiften betalas in i januari för innevarande år. Om du betalar in en avgift sent på året, efter 1 oktober, kommer den räknas som betalning för nästkommande år. Om du vid sen betalning vill att den ska gälla innevarande år, så behöver du meddela kassören detta kassor@srtk.se

Utländska medlemmar/Foreign members

Konto  SEB 5297 10 015 20
Iban SE5750000000052971001520
Bic-kod ESSESES
Ssumma 250 SEK

Frågor angående medlemskap

besvaras av klubbens fenomenala kassör: kassor@srtk.se

Varmt välkommen som medlem !