SVENSKA RUSSKIY TOY KLUBBEN

Inbjudan till SRTK årsmöte lördag 24 mars 2018. Plats: Scandic Nord, Norrköping. Tid: Kl 16, ev senare då det är fler rasklubbar som har årsmöten på samma plats denna dag. Programpunkter: *Årsmöte ( läs gärna om årsmöte i klubbens stadgar http://srtk.se/Klubben/Stadgar/ ) För att årsmötet ska kunna behandla motioner ska de ha inkommit senast 3 mars. Dessa skickas via post till Annelie Cederlöf, Flaxenviksv 56, 18463 Åkersberga. *Utdelning av diplom till årets vinnare av poänglistorna. *För de som så önskar går vi sedan till resturangen och äter middag tillsammans på egen bekostnad. Väl mött !

OM KLUBBEN

Rasklubben för dig som tycker om och är intresserad av Russkiy Toy. Klubben bildades 2007 och har kontinuerligt sedan dess arbetat för rasens utveckling. Vi arrangerar träffar, utställningar och sprider kunskap om vår ras.

 Som medlem har du möjlighet att delta på klubbens aktiviteter till exempel utställningar och träffar, samtidigt blir du automatiskt medlem i Svenska Dvärg Hunds Klubben (SDHK) vilket är ett krav för att få delta på SDHK´s utställningar. Som medlem i srtk erhåller du även fyra utskick av klubbens medlemstidning Ryska Posten. 


Letar du efter russkiy toy ?

Klicka då här så kommer du till klubbens annonser


Vi är betydligt mer aktiva på facebook än här på hemsidan . Välkommen in !