SVENSKA RUSSKIY TOY KLUBBEN

Årets rasspecial går av stapeln 18-08-26. Läs mer om hela arrangemanget i Ryska Posten. VÄLKOMNA !

Årets första utgåva av Ryska Posten finns tillgänglig för alla men resterande medlemsutskick kommer endast vara till för betalande medlemmar och åtkomst till dem kommer att ske via lösenord under knappen "klubben". Lösen kommer att mailas ut. Hej så länge

 


OM KLUBBEN

SRTK bildades 2007 och har kontinuerligt sedan dess arbetat för rasens utveckling. Som medlem har du möjlighet att delta på klubbens aktiviteter till exempel utställningar, träffar, erövra placeringar på diverse poänglistor, få nyhetsbrev flera ggr per år mm. Som medlem i SRTK blir man även automatiskt medlem i Svenska Dvärg Hunds Klubben (SDHK) vilket är ett krav för att få delta på SDHK´s utställningar. 

Vi finns på facebook 

Facebooksidan är tänkt att fungera som en trevlig samlingsplats för alla med ett intresse av Russkiy Toys och hit hittar de flesta som eventuellt funderar på att köpa valp så det är av stor vikt att uppfödare och medlemmar i srtk håller god ton, ställer upp gemensamt med att tex svara på ev frågor om rasen, dela med sig av bilder, olika händelser osv. 

Facebooksidan modereras vid behov för allas trevnad. 

Där hjälper vi varandra, inte stjälper varandra. 

 Välkommen in